Om Gulvvarmebutikken

Gulvvarmebutikken begynte å selge gulvvarme i Sverige i 2009. Vi har fra starten vært en ren e-handel. Vårt hovedformål og mål var å gjøre det enklere for forbrukere å finne det riktige og beste produktet til gulvvarmen deres. Vi mente at forbrukeren ikke fikk et glimt av alternativene og smarte produktene som faktisk fantes.

Vi har lang erfaring med elektronikk og elektrisitet, derfor satset vi i utgangspunktet på elektrisk gulvvarme, men utvidet raskt selv med vannbåren gulvvarme. I dag har vi egen produksjon av både elektrisk gulvvarme, termostater og deler til vannbåren gulvvarme. Alltid med fokus på høyest mulig kvalitet helt uten mellomledd. Til dags dato har vi solgt hundretusenvis av kvadratmeter med gulvvarmesystemer og vi jobber kontinuerlig med å finne nye smarte produkter eller løsninger.

Vi starter fra Halmstad, en liten by på den svenske vestkysten. Her har vi vårt kontor og lager i umiddelbar nærhet til havn og motorvei.

Har du spørsmål eller ønsker er du alltid velkommen til å kontakte oss . Du kan også besøke vår svenske søsterbutikk her: Golvvarmebutiken.se

Golvvärmebutiken Sverige AB, Svarvaregatan 16, 30250 Halmstad, Sverige.
VAT: SE556498615501

Handlekurv